INVEST GOLD

Ne jemi gjithmonë të afërt me ata që betohen në frontin e dashurisë

gold-story-01

Historia jone

Invest Gold është një kompani moderne me një stil të frymëzuar nga koncepti i punës Gjermane me dinamikën për të krijuar diçka me pasion,ne jemi gjithmonë të afërt me ata që betohen në frontin e dashurisë, nga ata që e vlerësojnë stilin klasik dhe thjeshtësinë. Teknologjia me cilësin më të lartë, me pajisjet më të mira, qe bën përzgjedhjen tuaj te persosur dhe te qendrueshme ashtu si dashuria e përjetshme! Materialet qe përdorim janë gjithmonë te cilësisë më të lartë të përshtatshme për të zgjedhur ngjyrën e preferuar, si ari të verdhë, ari të bardhë dhe ari rozë, gjithashtu çdo unazë mund të rregulloje shijen e bërë prej ari 14 ose 18 karate asambleja e gurëve të çmuar ose gjysëm të çmuar.

Unaza

Fillimi i një historie Dashurie...

rings

Unazat

Ne u ofrojmë klientëve tanë mundësinë për të zbuluar botën unike, elegante dhe të çmuar të bizhuterive.

Bizhuteri

Nuk janë të disponueshme për momentin

Shërbimet

  • Prodhim
  • Rafinim
  • Analiz XRA
  • Eksport
  • Import
  • Përpunim
  • Riparim

Kontakti